OM OSS

Vi vill se till att du får rätt värdering för din bil och vi är här för att hjälpa dig.

På Varderingbil.se vet vi hur svårt det kan vara att sälja en bil. Därför har vi skapat en tjänst som ger dig möjlighet att sälja din bil till bästa möjliga pris, utan krångel. Vi förhandlar priset för dig helt gratis.

När du har fyllt i formuläret med dina uppgifter och uppgifter om din bil kommer en av våra rådgivare att kontakta dig för att dubbelkontrollera bilens skick och hjälpa till att få det bästa priset för den. Vi förhandlar med köparen för att hitta den bästa affären för dig och se till att du får så mycket pengar som möjligt.

Vi gör allt på distans – du slipper all den stress och oro som det innebär att sälja din bil privat, och vi ser till att du får ett bra pris för den. När vi har fått ett bud från en av våra köpare kontaktar vi dig för att presentera det för dig. Du väljer sedan om du vill acceptera erbjudandet eller inte, och om du väljer att sälja din bil hämtar inköparen bilen hemma hos dig eller där det passar dig bäst. Om bilen är korrekt beskriven får du alltid samma belopp som det som tidigare erbjöds. De köpare vi arbetar med erbjuder konkurrenskraftiga priser på alla bilar! Sälj din bil med Värderinbil och få det bästa priset för den.

Om dina personuppgifter

För att kunna använda vår tjänst måste du lämna personuppgifter som registreringsnummer, telefonnummer och körsträcka för din nuvarande bil. Vi behöver dessa uppgifter för att kunna kontakta dig och ge dig rätt pris på ditt fordon.

För oss är det viktigast att du känner dig trygg när du lämnar ut dina personuppgifter och att du litar på att vi inte kommer att använda informationen till något annat än att ge dig möjlighet att sälja din bil till bästa möjliga pris!

Värdera din bil