Alla frågor

Här nedan hittar ni svar på våra vanliga frågor. Hittar du inte svaret du söker så kan du kontakta oss på Kontakt@varderingbil.se

Vilken bil vill du sälja?

I dagsläget kan vi hjälpa dig som har en svensksåld bil max 10 år och 22.000 mil. Med din ansökan godkänner du Värderingsbil integritetspolicy.

Vanliga frågor

Jag har ett billån, kan ni hjälpa mig?

Detta är vanligtvis inget problem för våra köpare! Vanligtvis reglerar köparen skulden och betalar dig mellanskillnaden. Det är superenkelt och det finns inga extra kostnader för dig.

Hur mycket pengar kommer jag att få?

Du får det erbjudande som har presenterats för dig, om bilens skick är det du uppgav annars får du ett nytt pris på plats. Du väljer sedan om du vill acceptera eller neka det nya erbjudandet.

Får jag bättre betald om jag säljer bilen själv?

Det kan du absolut, men all stress och att svara på alla oseriösa köpare, vi vet inte om det är värt huvudvärken. Ibland går affären super smidigt och ibland inte.

Köparna kan vara oförutsägbara och ringa när som helst med ärliga eller falska frågor. Bedrägliga köpare har utvecklat alltmer sofistikerade metoder för att försöka lura dig: den en gång så enkla uppgiften att sälja en bil har blivit extremt svår.

Vad får ni ut av att hjälpa mig?

Vi tar ut en fast avgift av våra köpare, vilket innebär att det är helt gratis för dig som kund.

Vad ska jag göra - vad förväntas av mig?

Fyll bara i formuläret och skicka in det, så kommer en rådgivare att återkomma till dig med några enkla frågor som rör bilens skick. När du är nöjd med priset och har tackat ja kan en köpare träffa dig där det passar dig bäst hemma eller på jobbet – och när båda parter har kommit överens om betalningsvillkoren får du pengarna innan du lämnar över nycklarna! Enkelt & smidigt på riktigt.

Hur sker ägarbytet?

När du är nöjd och känner dig trygg sker bytet på plats digitalt via transportstyrelsen. För att garantera din säkerhet arbetar vi endast med pålitliga inköpare som har varit i branschen väldigt länge och har stort förtroende från transportstyrelsen.