Användarvillkor

Senast uppdaterad 2022-04-14

Användarvillkor

Villkor för användning av Varderingbil.se 

Genom att använda Varderingbil.se godkänner du dom aktuella villkoren för användande.
Så fungerar Varderingbil.se
Varderingbil.se är en kostnadsfri bilvärderingstjänst som hjälper dig att sälja din bil enkelt, snabbt och kostnadsfritt. Genom att fylla i formuläret på Varderingbil.se, informerar du oss om din bil. Sedan blir du kontaktad av upp till 3 olika handlare som ger bud på din bil, du väljer sedan om du vill acceptera deras erbjudanden eller inte.
Om du vill att din förfrågan ska raderas från tjänsten kontaktar du kontakt@varderingbil.se
Användning av Varderingbil.se
Det är inte tillåtet att använda varderingbil.se för att sprida virus.
Vid misstanke om användning som strider mot villkoren, till exempel falska värderingar, kan Varderingbil.se spärra tjänsten för aktuell användare.
Ansvar och förhållande till inköparna
Varderingbil.se samarbetar med utvalda bilhandlare. Vi kan inte garantera att erbjudandena är marknadens bästa.
Varderingbil.se erbjuder endast förhandling av din bil.

Vad händer när jag godkänt ett prisförslag?

När kund och handlare är nöjda med priset så kommer bilhandlaren kontakta dig. Om du som kund väljer att hoppa av affären efter överenskommelsen så blir du debiterad ett avgiftsbrott. Denna kostnaden finns för att täcka kostnader som både bilhandlare och Värderingbil haft för att hjälpa dig, samt att köparen räknar med att få bilen och även i vissa fall bokat transport/kontroll.

Du kan komma att bli debiterad om du inte är ärlig om fordonet.

Du kan komma att bli debiterad om en köpare kommer till dig och bilen har stora problem som gör att köparen ej kan köpa bilen eller är ej intresserad längre av dom felen som inte funnits med i beskrivningen. Den kostnaden ska täcka köparens tid och resa. Vi ber därför dig som kund att vara ärlig om bilens skick.
Kommunikation
All kommunikation med Varderingbil.se sker digitalt.
Förändringar
Tidpunkt för den senaste uppdateringen av användarvillkoren framgår överst på denna sida.
Vi förbehåller oss rätten att när som helst och utan förvarning, göra ändringar av användarvillkoren på Varderingbil.se.
Lagföring och tvister
Tvister som uppstår vid användande av Varderingbil.se skall i första hand lösas genom en direkt överenskommelse mellan parterna. Om detta inte funkar kan tvisten dras inför domstol.