Sälj din bil snabbt, enkelt och kostnadsfritt

Vilken bil vill du sälja?

Vi kan i dagsläget endast hjälpa dig som har en bil som är max 12 år gammal och har gått under 17.000 mil.

Fyll i formuläret

Fyll i formuläret med uppgifter om din bil. Du kommer sedan att bli kontaktad av en rådgivare på Värderinbil som kommer att dubbelkontrollera din bils skick och hjälpa dig att få det bästa priset för den. Tjänsten är helt gratis för dig som kund och du är inte bunden till något. Varför inte låta oss hjälpa dig att få det bästa priset för din bil?

Få erbjudanden

Vi hjälper dig att sälja din bil. Vi förhandlar med köparen för att hitta den bästa affären för dig och se till att du får så mycket pengar som möjligt. Det tar 1-2 dagar att förhandla fram ett korrekt pris för din bil - vi sköter allting på distans. Du slipper all den stress och ångest som det innebär att sälja din bil privat, och vi ser till att du får ett bra pris för den.

Sälj din bil

När du har fått ett erbjudande kommer din rådgivare att kontakta dig och presentera erbjudandet för dig. Du väljer sedan om du vill acceptera eller avslå erbjudandet, och om du väljer att sälja din bil kommer köparen att hämta den hemma hos dig eller där det passar dig bäst. Om bilen är korrekt beskriven får du alltid samma belopp som du tidigare erbjöds.

Vi vill hjälpa dig och sälja din bil.

Vi vet att det kan vara en stressig upplevelse att sälja sin bil. Därför finns vi här för att hjälpa dig att sälja din bil så snabbt, enkelt och smärtfritt som möjligt.

Oavsett om du säljer eller köper en bil är det viktigt att kunna värdera den. På så sätt har du en överblick över vad bilen är värd, vilket hjälper dig att få den bästa affären för din bil.

När du har fyllt i formuläret med dina uppgifter och uppgifter om din bil kommer en av våra rådgivare att kontakta dig för att dubbelkontrollera bilens skick och hjälpa till att få det bästa priset för den. Vi förhandlar med köparen för att hitta den bästa affären för dig och se till att du får så mycket pengar som möjligt.

Vi gör allt på distans – du slipper all den stress och oro som det innebär att sälja din bil privat, och vi ser till att du får ett bra pris för den. När vi har fått ett bud från en av våra köpare kontaktar vi dig för att presentera det för dig. Du väljer sedan om du vill acceptera erbjudandet eller inte, och om du väljer att sälja din bil hämtar inköparen bilen hemma hos dig eller där det passar dig bäst. Om bilen är korrekt beskriven får du alltid samma belopp som det som tidigare erbjöds. De köpare vi arbetar med erbjuder konkurrenskraftiga priser på alla bilar! Sälj din bil med Värderinbil och få det bästa priset för den.

Varför ska du sälja din bil via värderingbil?

Försäljning av begagnade bilar är frustrerande och irriterande för många människor eftersom det ofta innebär mycket mer arbete än man först trodde. Värderingbil gör försäljningen av din bil problemfri, snabb och lönsam.

Efter att vi har varit i kontakt kan din bil säljas på bara några dagar. När vi har fått information om bilen kan vi vanligtvis presentera ett bud inom 1-2 dagar.

Vi får mer betalt för din bil genom att låta ett stort nätverk av bilhandlare lägga bud på din bil. Vi jämför sedan deras erbjudanden, pressar dem mot varandra och maximerar det pris vi kan presentera för dig. Det betyder att du i stället för att bara få din lokala bilhandlares bud får du bud på din bil från olika handlare som vi sedan jämför. Detta resulterar vanligtvis i ett bilpris som är 7-17 % högre än vad din lokala bilhandlare skulle ge dig.

Försäljningsprocessen i steg

  1. När du har fyllt i formuläret.  Blir du kontaktad av en rådgivare på Värderingbil som kommer att dubbelkontrollera din bils skick och hjälpa dig att få det bästa priset för den. Om din bil har några skador eller andra problem som inköparna behöver känna till är det viktigt att du som kund informerar om det.
  2. Vi förhandlar fram ett bra pris för din bil.Vi förhandlar med köparen för att hitta den bästa affären för dig och se till att du får så mycket pengar som möjligt. Det tar 1-2 dagar att förhandla fram ett korrekt pris för din bil.
  3. Du bestämmer om du vill tacka ja eller nej. När du har fått erbjudande kommer din rådgivare att kontakta dig och presentera erbjudandet för dig. Du väljer sedan om du vill acceptera eller avslå erbjudandet.
  4. Köparna kommer till dig, så du behöver inte tänka på att resa. Och om du väljer att sälja din bil kommer köparen att hämta den hemma hos dig eller där det passar dig bäst. Om bilen är korrekt beskriven får du alltid samma belopp som du tidigare erbjöds.  Bilen provkörs på plats av köparen. Om något fel skulle upptäckas under provkörningen får du ett nytt erbjudande på plats och du kan acceptera eller tacka nej till det.
  5.  Pengarna på kontot innan du lämnar över nycklarna. De inköpare vi arbetar med betalar vanligtvis ut pengarna innan du lämnar över nycklarna så att du har pengarna på ditt konto innan du lämnar över bilen. Enkelt, snabbt och problemfritt.